Cu chilotii-n ochi

De cativa ani am observat ceva ce nu cred ca este chiar ok, si, conform noului obicei de a tuna si fulgera pe blog, am zis ca e momentul sa ştie lumea toata : imi este scarba de babele si grasele cu pantaloni albi transparenti. Mai exact spus, imi este scarba sa le tot vad chilotii si curul doamnelor trecute de varsta la care inca mai atrageau privirea unui bărbat (fie el de varsta a enşpea) şi domnişoarelor cu gabarit depăsit, care nu ar atrage decat privirile unor canibali.

Ieşi la plimbare, e cald şi bine, te opreşti la o terasă să iţi potoleşti setea, iţi arunci privirea in jur si vezi CATASTROFA: ditamai curul diform si plin de celulita (de găuri, de fapt) strapuns de o pereche de chiloţi ce par stranşi in menghină. Peste scarboşenie, trasă o foiţă apoape inexistenta de material, neaparat alb.

Ai 60 de ani, te trezeşti dimineaţa, te dor oasele şi abia cobori din pat. Târi şlapii din picioare pâna la bucatărie, hap pe gat pastilele cu o gura de apă sfinţită şi fuga la dulap sa tragi peste chiloţii gogoşar bunătate de pantaloni mega albi. De remarcat este faptul că acestia sunt calcaţi la dungă, nu care cumva sa comenteze o vecina că eşti neîngrijită. Ce contează ca ţi se văd dedesubturile si ţi-a cazut fundul la genunchi?   Oare aşa fac mămăiţele  inainte sa iasă din casă?

Îţi place mancarea, iar lucrul ăsta se vede bine pe cantar. Ai vrea sa ieşi la o plimbare şi deschizi dulapul să evaluezi arsenalul de agăţat. Hmmmm, blugii din liceu… pică pe motiv de elasticitate insuficientă, rochiţa de litoral… pică pe motiv de lejeritate excesiva şi asemănare a miuzetei cu un balonaş, pantalonii de trening… pică pe motiv de nepotrivire cu scopul plimbării. Si uite aşa rămân doar ei, iegării albi cu elasticitate suficientă, redare exactă a formelor si in acord perfect cu scopul plimbării… ce mai, sunt perfecţi, oferă câte puţin din tot ce are mai bun miuzet de etalat. Rămâne să mai ataşeze o pereche de chiloţi minusculi şi succesul e garantat. Oare aşa gandeşte o balenă inainte să se reverse in ochii mei?

E absolut normal sa casc ochii atunci cand o vad, am impresia ca nu reuşesc să o cuprind cu privirea.

Reclame

4 comentarii la “Cu chilotii-n ochi

  1. tu ai ceva cu Tanti Tina???
    e foarte interesanta chestia asta cu blogul, chiar te rog sa scrii mai des cate ceva, iar imaginiile din cel mai recent concediu sunt BESTIALE!!!!

  2. si pe cand mai vedem un nou articol??
    poate despre viata de noapte in brasov intr-un faimos local!!binecunoscut!!unde ne-am simtit minunat si unde am prins si o raceala,stand pe un scaun incomod in timp ce canapelele isi asteptau faimosii invitati!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s